Vásárlási és szállítási feltételek

Rendelését leadhatja webáruházunkban, e-mail-ben és telefonon is. A raktáron lévő termékeket általában még aznap összekészítjük.

 

Választhat, hogy megrendelését futárszolgálattal, személyes átvétellel kéri vagy kiszállítást kér.

 

Személyes átvételre a Bilincstechnik telephelyén van lehetősége.

 

Amennyiben futárszolgálattal kéri megrendelését, úgy azt a GLS, mint üzleti csomagot szállítja a megadott címre. Az üzleti csomagok 1 napos időgarantáltsága 99%-ig teljesül. A GLS általában 14:00-kor viszi el tőlünk az összekészített, felcímkézett csomagokat.

 

Megrendelése nettó 50.000.- -tól díjmentes. Saját szervezésű kiszállítás esetén nincs 50.000.- -os értékhatár és nincs minimumhoz kötve a megrendelés teljesítése.

 

Amennyiben ipari törlőruhát rendel futárszolgálattal, arra minden esetben felszámoljuk a szállítási költséget!

 

Vállalkozásunk működtet rendszeres kiszállító járatokat, melyekkel az ország nagyobb részére tudunk személyesen szállítani. a kiszállítás szervezése a tapasztalatok és a vevői igények alapján történik. 

 

Cégünk jövedéki engedélyes nagykereskedő, de jövedéki termékeket kizárólag kereskedelmi bolttal és ahhoz tartozó érvényes működési engedéllyel rendelkező viszonteladók számára értékesíthetünk. Végfelhasználóknak nem. Az első jövedékis rendeléskor szükségünk lesz a bolt működési engedélyének számára.

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!
Hírlevél

Hírlevelünkkel Ön célba talál! Íratkozzon fel hírlevelünkre most!

Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.