Rólunk

A Bilincstechnik Nagykereskedés 1994-től, mint egyéni vállalkozás, 2014-tól már 5 fővel, megemelt raktárkészlettel, versenyképes árakkal áll az Önök rendelkezésére.

Üzletpolitikánknak megfelelően magyar és külföldi gyártóktól csak megfelelő minőségtanúsítás mellett szerezzük be az általunk forgalmazott termékeket, esetenként jelentős mennyiségben. Az így megszerzett és kialkudott árat szerény árrés alkalmazásával szállítjuk Önnek, hogy versenyképessége megmaradjon.

Munkánkkal sikerült elérnünk, hogy 2007 végére kereskedő partnereink száma 300 fölé emelkedett. Több, mint 10 kereskedelmi egységben saját polcainkat a jellemző árukészletünkből folyamatosan töltjük, ill. kb. 1000 csomagot küldünk évente.

Az árukészlet megóvása, valamint a pontos kiszolgálás érdekében 2005-től megrendelés alapján, a raktárunkban előkészített és ellenőrzött szállítási egységdobozokban szállítunk, és központilag számlázunk.

Az általunk szervezett járathoz csatlakozó megrendelése minden esetben az Ön részére költségmentes. Egyéb esetekben postai normál, ill. üzleti csomagban szállítunk. A csomag költségét nettó 50.000 Ft megrendelés felett átvállaljuk, alatta kiszámlázzuk.

 

Tisztelettel:      A Bilincstechnik csapata

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!
Hírlevél

Hírlevelünkkel Ön célba talál! Íratkozzon fel hírlevelünkre most!

Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.